Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Reward Intermediate - Simon Greenall

Ruční žehlíř, obsluha ruč-SIMON Český Kru

Ruční žehlíř, obsluha ruč-SIMON Český Kru

2007-12-06 00:00:00

Ruční žehlíř, obsluha ručního mandluve firmě SIMON Český Krumlov spol. s r.o.
Plný úvazek v obci Český Krumlov, požadujeme vzdělání Střední odborné (vyučen)
Poznámka:Střední odborné (vyučen)

kontakt:
Finková
telefon: +420 380 726 546

SIMON Český Krumlov spol. s r.o.
Tovární 174
381 01 Český Krumlov

New Headway Pre- Intermediate, the third edition

New Headway Pre- Intermediate, the third edition

2008-08-30 21:44:12

Prodám učebnici a pracovní sešit NH Pre- Intermediate, THE THIRD EDITION!! Nepopsané ve velmi dobrém stavu. Cena obou knih je 400,- plus poštovné (dle tarifů pošty), zašlu na dobírku.

Headway Pre-Intermediate

Headway Pre-Intermediate

2008-09-06 14:01:05

Prodám workbook i studentbook...cena je za obě

Headway Intermediate

Headway Intermediate

2008-09-06 14:01:55

Prodám studentbook i worbook...cena je za obě

koupím testy s výsledky k new headway intermediate

koupím testy s výsledky k new headway intermediate

2008-10-12 20:16:09

Koupím testy s výsledky k new headway intermediate the new edition( stop and check, progress). Prosím nabídněte!!!

Grammar Practice for Pre/Upp-intermediate Students

Grammar Practice for Pre/Upp-intermediate Students

2008-11-12 11:59:20

New Grammar Practice for Pre-intermediate Students with Key obsahuje následující kapitoly: Nouns, adjectives and adverbs,Verbs- the present tense, the past tense, the future tense, verb formations, the passive, miscellaneous, Conditionals, Modals, Gerunds and infinitives, Reported speach, Sentence structure, Questions and answers, Relative clauses, Phrasal verbs, Tests 1 – 3, Answer key - New Grammar Practice for Upper-intermediate Students with Key obsahuje: Nouns, adjectives, Verbs- the present tense, tenses with the present perfect aspect, future forms, the passive, Miscellaneous, Conditionals, Modals, Gerunds and infinitives, Reported speach, Sentence structure, Tests 1 – 3, Answer key Tyto nové gramatiky krok po kroku vysvětlují obtížné a náročné gramatické jevy a struktury, které jsou častou zaměňovány s použitím vysvětlení na konkrétních příkladech. Cvičení jsou převážně doplňovací. Jednotlivé testy pak umožní sledovat váš postup ve studiu. V Praze osobní předání.

Powerhouse upper intermediate Business English Cou

Powerhouse upper intermediate Business English Cou

2008-11-19 13:35:26

Tato metoda vychází z populárního přístupu pro středně pokročilou úroveň, v 10 lekcích pokrývá jazyk potřebný pro studenty tradičního obchodního světa. Metoda má velký přínos, obsahuje autentické materiály z originálních zdrojů, garantuje stimul zájmu a provokuje diskuzi. Témata jsou rozšířena o obchodní příběhy z celého světa, zároveň zahrnuje veškeré obchodní dovednosti – psaní mailů, prodej, navyšování cenových nabídek, vyjednávání, delegování a motivování. Na konci knížky je shrnuta veškerá probraná gramatika. Témata: business ganges, describing people, meeting and technology, investment, using NLP, international finance, oportunity and invention, email, breaking bad news, delegatin, tough meetings, selling, keeping customers proposal, presentation, discribing ideas, talking order, body langure, negotiating tactics, using humour, creating an impression, management tales, tender pressure. Učebnice je zcela nová, nepoužitá, cena je 200 Kč. Po Paze je možné osobní předání.

eWorld Club 3 – student´s book pre- intermediate

eWorld Club 3 – student´s book pre- intermediate

2008-11-19 13:42:58

Tato metoda klade důraz především na slovní zásobu, věnuje se také důkladnému vysvětlení novým gramatickým jevům. Obsahuje 6 modulů ve který jsou probírána tato témata: city, yersterday, nature, fantasy, sport, people. Rozvíjí také dovednosti čtení, psaní, poslech, správnou výslovnost. V závěru je celá gramatika shrnuta do několika gramatických testů. World Club 3 –Activity Book doplňuje učivo hlavní knihy. Učebnice jsou zcela nové, nepoužité, cena celého setu je 240 Kč. Po Praze je možné osobní předání.

:o) New Headway INTERMEDIATE TESTY s VÝSLEDKY :o)

:o) New Headway INTERMEDIATE TESTY s VÝSLEDKY :o)

2008-12-03 23:38:16

Toto je inzerát na New Headway intermediate, kdy Vám nabízím všechny testy k jednotlivým lekcím včetně výsledků :-) Cena se vztahuje na všechny testy včetně výsledků v kvalitní elektronické podobě PDF. Pokud byste je chtěly vytisknout do papírové podoby, tak samozřejmě i to je možné :). Jinak posílám vždy 2 varianty a ty mají ještě dvě skupiny(A a B), takže je velká pravděpodobnost, že Váš profesor používá jedny z nich :). Hodně štěstí!!!

New International Express, Intermediate studen

New International Express, Intermediate studen

2009-01-04 15:48:31

ew International Express, Intermediate studenťs book + Pocket Book ----------------------- Key features Čtyřdílný kurz pro dospělé, kteří potřebují angličtinu pro svou profesi, pro cestování a při společenských příležitostech. Tento prakticky zaměřený kurz překlene mezeru mezi všeobecnou angličtinou a profesionálním světem dospělých v praxi. Soustřeďuje pozornost na dovednosti, které potřebují dospělí při komunikaci – např. telefonování, diskuze, angličtina ve společenských situacích, vedení schůzek atd. Opakovací lekce a nácvik výslovnosti. Zajímavá témata, praktický jazyk. Učebnice jako nová. Byla použitá jednou v hodině.

New International Express, Pre-Intermediate studen

New International Express, Pre-Intermediate studen

2009-01-04 15:49:52

New International Express, Pre-Intermediate studenťs book + Pocket Book ----------------------- Autor: Taylor Liz Vydavatel: Oxford ISBN: 019457475X Edice: Počet stran:: 144 Formát:: A4 Vydáno: Oxford / 2004 Učebnice jako nová. Nebyla vůbec použitá.

Učebnice Aj,Nj: Sprechen Sie Deutsch?New Headway Intermediate, elementary plus slovníky

Učebnice Aj,Nj: Sprechen Sie Deutsch?New Headway Intermediate, elementary plus slovníky

2009-01-10 14:29:47

Prodám Učebnice Aj, Nj: Sprechen Sie Deutsch?..nová, nepoužitá pův.cena 260, nyní 180Kč, New Headway Intermediate, elementary plus slovníky (cena včetně slovníků 90Kč. Mail: jezinka_kt@centrum.cz

testy k New_Headway_Pre-intermediate.

testy k New_Headway_Pre-intermediate.

2009-01-14 19:55:15

Prodám testy k učebnici New_Headway_Pre-intermediate.Za 150kč v případu zájmu piště na Misexa@seznam.cz

Testy k new new headway intermediate a další

Testy k new new headway intermediate a další

2009-02-01 11:17:27

Prodám testy s výslekdy k new new headway intermediate, je možnost i starší verze new headway intermediate, pre-intermediate, beginner a elementary. Cena se odráží podle testů. (max. 200 Kč)

Madam Simon

Madam Simon

2009-02-04 10:32:19

Madam Simon (169cm/55kg/33let) přijímá nového otroka nebo otrokyni pro splnění jeho/jejích submisivních představ a chutí. :-) Žádný sex, jen čistá poslušnost a následné odměny či tresty. -) Hry a fantazie na tenoučké hranici mezi vzrušením a bolestí. :-)) Cena lekce - 1h/1.500Kč, 0,5 h/1.000Kč.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám Reward Intermediate - Simon Greenall: Students Book, Practice Book a Grammar and Vocabulary Workbook With Key. Učebnice jsou použité, v dobrém stavu, částečně vyplněné tužkou. V případě zájmu mě kontaktujte na e-mailovou adresu misicka.NMB4XMAS@seznam.cz, prodám, na prodej,Reward Intermediate - Simon Greenall, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace