Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Levně prodám učebnice SŠ. Ceny jsou možné i dohodou. Preferuji osobní předání (kladno,Kralupy -okolí),nemám problém se zasláním na dobírku,ale bohužel o to víc je potom vše dražší- poštovné 50,- Učebnice je mnoho, podrobnější info zašlu e-mailem, kde jsou i ceny, a stavy učebnic. Převážná většina knih je nepoužitá, jako nové. Ceny vždy kolem 50,- max. 80,-. Knihy heslovitě: - Pozemní stavitelství 2,3,4 pro SPŠ stavební - Václav Hájek - ekonomika pro střední a vyšší hotelové školy - Herčíková - Český jazyk přehled SŠ učiva - Drahuše Mašková - Tabulky matematické, fyzikální a chemické pro SŠ - Jiří Mikulčák - Český jazyk pro SOŠ a stud.obory SOU všech typů - Antonín Tejnor, Hlavsa - Geodezie pro SPŠ stavební - Zdeněk ŠMÍRA -Chemie pro stud.obory SOŠ a SOU nechemického zaměření - Ján Fábiny, Jaroslav Blažek -Literatura 1 výbor textů, lit.teorie, interpretace - M.Horáková a mnoho daších učebnic.zaslu mailem:LiskovaLL@seznam.cz, prodám, na prodej,Prodám levně SŠ učebnice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace