Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů The British Civilization

Desková hra Civilization - Sid Meiers Civilization

Desková hra Civilization - Sid Meiers Civilization

2007-12-09 10:42:47

Koupím tuto deskovou hru i použitou, avšak v dobrém stavu. Jsem ochoten si pro hru dojet.

The British Civilization

The British Civilization

2009-02-22 09:14:24

Prodám zcela novou, nepoužitou knihu Johna Oaklanda-The British civilization, vhodná zej. pro studenty ang. filologie.

PRÁCE V RESORTU V KANADĚ ( BRITISH COLUMBIA)

PRÁCE V RESORTU V KANADĚ ( BRITISH COLUMBIA)

2009-04-16 17:57:00

PRÁCE V RESORTU V KANADĚ ( BRITISH COLUMBIA) Pozice: SPA terapeutka, masérka Plat:40% od léčby. Dle přání je možná pomocná práce v oboru servírka, pokojská apod. jako přivýdělek ve výši 70 CAD/den Požadavky: dobrá znalost AJ, vzdělání v oboru, předchozí praxe, reference výhodou, věk od 18 do 35 let Datum zahájení: celoročně Délka trvání: 6-12 měsíců Pracovní doba: 30-48 hodin/týden Ubytování: 200 CAD/měsíc Stravování: není poskytnuto Bonusy: doprava do města jednou týdně, doprava do ski areálu( dle možnosti).

An A to Z of BRITISH LIFE, Adrian Room

An A to Z of BRITISH LIFE, Adrian Room

2009-07-04 10:42:45

DICTIONARY OF BRITAIN What would you buy at a bucketshop ? What lies north of Watford? Can you eat Spaghetti Junction? Interes ting , puzzling or amusing aspects of life in contemporary Britain are explained in over 3000 alphabetically arranged entries, providing up-to-date information on the media, sport, entertainment, people in the news, food, education, art, historical events and important places. Extensive cross-references enable students to find subjects easily. A thematic index encourages students to follow their own paths through the material, and provides a framework for studying topics. The appendices include detailed maps of the UK and other useful information in chart or list form. Nakl. Oxford University Press, ISBN: 0194311449, 480 stran. Kniha je ve velmi dobrém stavu, původní cena 380 Kč.

British and American Literature, E. Morkesová

British and American Literature, E. Morkesová

2009-07-25 10:07:28

Tento přehled britské a americké literatury je vhodný pro studenty angličtiny na SŠ a JŠ a pro ty kteří se připravují k jazykové zkoušce z angličtiny. Nakladatelství KORT, 137 stran Publikace je ve výborném stavu.

British and American History, E. Morkesová

British and American History, E. Morkesová

2009-07-25 10:35:38

Tento přehled historie Velké Británie a Spojených států amerických je vhodný pro studenty angličtiny na SŠ a JŠ a pro ty, kteří se připravují k jazykové zkoušce z angličtiny. Nakladatelství KORT, 119 stran, publikace je ve výborném stavu.

British and American Live and Institutions

British and American Live and Institutions

2009-07-25 10:54:58

autor: Eliška Morkesová Tento přehled britských a amerických reálií je vhodný pro studenty angličtiny středních a jazykových škol, hlavně pro ty, kteří se připravují ke státní jazykové zkoušce z angličtiny. Je však vhodný i pro ty, kteří už anglický jazyk zvládli a chtějí si své znalosti anglických a amerických reálií oživit a doplnit. Publikace byla zpracována na základě dlouholetých praktických zkušeností z výuky anglického jazyka a reálií Velké Británie a Spojených států amerických. Nakladatelství KORT, 121 stran Publikace je ve výborném stavu.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám zcela novou, nepoužitou knihu Johna Oaklanda-The British civilization, vhodná zej. pro studenty ang. filologie., prodám, na prodej,The British Civilization, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace